HACCP - HACCP - Lotnummers

HACCP productie > HACCP > Lotnummers

Lotnummers zijn unieke nummers die worden toegekend aan producten van een levering of productie. Met dit nummer kunt u dus de producten volgen binnen het productieproces van levering tot productie of van productie tot verkoop.

U krijgt eerst een menu van de lotnummers die zijn aangemaakt binnen het systeem. U kunt op lotnummers, omschrijvingen, houdbaarheid, aanmaakdatum en tijd zoeken naar een levering of productie waar u meer informatie van wilt hebben.

Als u op het Intelly\edit.gif-icoon klikt krijgt u de stamkaart van het geselecteerde lotnummer te zien, met daarachter de volgende tabbladen:

Algemeen: Dit is de algemene pagina, waar u alle gegevens van de producten kunt vinden, waaraan het lotnummer is toegekend.

Inkooporders: Als bij een inkooporder dit lotnummer is toegekend, dan zal je hier het ordernummer vinden. Het is mogelijk om de onderliggende inkooporder te openen door eerst op het Intelly/select.gif-icoon te klikken en vervolgens op het Intelly/algemeen/indexcard.gif-icoon.

Productie mutaties: Hier worden de ingebrachte voorraadmutaties geregistreerd.

Productieorders gebruikte grondstoffen: Als de producten zijn gebruikt als grondstof voor één of meerdere producties, dan zal je hier de productieorders vinden. Het is mogelijk om de onderliggende productieorder te openen door eerst op het Intelly/select.gif-icoon te klikken en vervolgens op het Intelly/algemeen/indexcard.gif-icoon.

Productieorders gereedmelding: Als bij de productie dit lotnummer is toegekend, dan zal je hier de productieorder vinden. Het is mogelijk om de onderliggende productieorder te openen door eerst op het Intelly/select.gif-icoon te klikken en vervolgens op het Intelly/algemeen/indexcard.gif-icoon.

Verkooporders: Als bij verkoop dit lotnummer is toegekend, dan zal je hier de verkooporder vinden. Het is mogelijk om de onderliggende verkooporder te openen door eerst op het Intelly/select.gif-icoon te klikken en vervolgens op het Intelly/algemeen/indexcard.gif-icoon.