Intelly Business Enterprise - Mutatie

Via de stippellijn kunt u in het subscherm komen, waarin de mutaties van de voorraden kunnen worden bekeken. De stippellijn staat om de order en levering van verschillende processen die gezamelijk invloed hebben op de voorraad. 
 


 

Aangemaakt:
Uitgevoerd:

Het subscherm ziet er als volgt uit:
 

 
 

Door de gegevens in dit subscherm aan te passen, kunt u verschillende voorraadlijsten bekijken. U heeft de volgende selectie keuzes:

Werkmaatschappij: Hier staat de werkmaatschappij geselecteerd, waarvan de voorraad binnen IBES wordt bekeken. Met behulp van de dropdown kunt u ook een andere werkmaatschappij selecteren.

Magazijn: Als u deze leeg laat dan krijgt u de voorraad van alle magazijnen binen de gekozen werkmaatschappij. Met behulp van de dropdown kunt u ook een specifiek magazijn selecteren.

Werkelijke voorraad: Hier is het mogelijk om een keuze te maken, met behulp van de dropdown om een ander voorraad type te selecteren. 

Aantal/Waarde: Het overzicht van de voorraad kunt u krijgen of in voorraad aantallen of in voorraad waarden.

Toon nul voorraad: Als dit vakje is aangevinkt, dan krijgt u ook de producten te zien die geen voorraad hebben. 

Volgorde: U kunt zelf de volgorde instellen, voor de opbouw van u overzicht. U kunt selecteren op omzetgroep, categorie, familie en product. De criteria die in het linker grijze vak staan worden niet gebruikt voor het overzicht. De criteria die in het rechter witte kolom staan woden in de volgorde van boven naar beneden in het overzicht gegenereerd.

U kunt een criteria van het ene naar het andere vak zetten, door deze te selecteren zoals familie in het voorbeeld. En vervolgens met de pijltjes  naar het andere vak te zetten, waar de criteria dan onderaan wordt toegevoegd. U krijgt dan de volgende voorbeeld:


 

Als u alle gegevens naar wens heeft geselecteerd, kunt u 'OK' klikken, waarna het overzicht wordt gegenereerd.
 


 

Als u op een '+' klikt krijgt u de producten te zien die binnen die categorie staan. Als u op een '-' klikt sluit u die categorie weer.
Als u met de muis over het aantal heen gaat, krijgt u de waarde van die regel te zien. En als je op het aantal klikt, krijgt u de mutatiekaart te zien van dit artikel.
 


Via het Intelly/algemeen/indexcard.gif-icoon gaat u naar entiteit levering, waardoor deze mutatie is onstaan.